En del af AKB-København

Vores afdeling er en del af Boligselskabet AKB, København – et stort alment boligselskab med næsten 9000 boliger og over 50 afdelinger fordelt i København. I en almen bolig er der ingen, der tjener penge på huslejen. AKB, København har ikke én ejer, men ejes af beboerne - alle beslutningsorganerne i organisationen består derfor af beboere.

Over 100 års erfaring
AKB, København har udbudt boliger i København i mere end 100 år og har fulgt byens udvikling tæt. AKB, København har derfor stor erfaring med og viden om det, de arbejder med. Selvom AKB, København har nogle år på bagen, er de stadig en visionær og ambitiøs boligorganisation. De udvider med nye boligformer og fremtidssikrer de gamle, så de passer til beboernes ønsker og behov. Målet er at gøre organisationens boliger til mere end et tag over hovedet.

Læs mere om målsætningerne for AKB, København.

Beboerdemokrati
Når vi skriver, at beslutninger i AKB, København træffes af beboerne, så mener vi det meget konkret. Hver afdeling har en afdelingsbestyrelse, som skal sørge for at afdelingen kører som den skal – både socialt og i forhold til vedligehold. Repræsentantskabet er den øverste myndighed, der består af 250 repræsentanter fra alle boligafdelingerne. De vælger organisationsbestyrelsen, som har det overordnede ledelsesansvar.